Foto & video ateliér

Popusťte uzdu Vaší fantazii!

Pronájem ateliéru

Nabízíme pronájem našeho ateliéru pro fotografování, video produkci i výrobu podcastů ve stejném patře, ve kterém se nachází naše produkce. V rámci pronájmu můžeme nabídnout také místnost se zázemím, kde je k dispozici filtrovaná voda, výborná káva i drobné občerstvení.

Ateliér o rozměrech cca 25 m² nabízí využití pro foto i video tvorbu. Díky perfektně vypnutému zelenému plátnu o rozměrech 4 x 2,3 m nabízí možnost natáčení rozhovorů i pořadů o více lidech. Nově máme v ateliéru vytvořený podcastový koutek v neutrálním pozadím a možností barevného nasvícení pozadí. Díky vyřešené ozvěně pomocí akustických panelů, zatemňovacích závěsů a koberce je zde i bez problému nabírání zvuku. Součástí vybavení je konstrukce pro fotopozadí o šířce 3 m. která umožňuje používat prostor jako fotoateliér. Samozřejmostí je toaletní stolek pro kosmetické účely. 

Ukázka hotového podcastu

Ukázka natočeného podcastu na našem ateliéru na tři kamery se setem softboxů a barevným osvětlením pozadí.

Takto může vypadat i váš podcast v případě pronájmu studia v tarifu „Podcast“ viz. ceník níže. 

Po natočení podcastu dostane klient elektronicky záběry ze všech použitých kamer a záznamy mikrofonů zvlášť.

V případě zájmu můžeme klientovi podcast postprodukčně zpracovat a dodat výsledné dílo včetně grafiky zhotovéné na míru.

Podcast

Pokud si chcete natočit vlastní podcast.

1 000 Kč / hod.

Foto a video

Pokud chcete fotit nebo natáčet.

500 Kč / hod.

Celodenní pronájem

V případě pronájmu na 8 a více hodin.

30 % sleva

Pronájem ateliéru Praha

Potřebujete pronájem ateliéru i v Praze? Pokud byste si rádi pronajali ateliér v Praze pro foto, video i živé přenosy, máme pro vás vhodnou variantu.  Pronájem ateliéru Praha – pro foto, video.