Debutový podcast „Interakce“ od moderátora Mareka Zahradníčka vydává první díl s Voxelem

Moderátor a herec Marek Zahradníček vstupuje společně s námi do světa podcastů a představuje svým debutovým pořadem „Interakce“. První epizoda tohoto nového naší produkce přináší rozhovor s talentovaným zpěvákem Václavem Lebedou, známým pod pseudonymem Voxel.

„Interakce“ je podcast, který se zaměřuje na osobnosti různých oborů a dává jim prostor sdílet své příběhy, názory a zkušenosti. Bez ohledu na to, zda jde o umělce, herce, moderátora nebo podnikatele, hlavní je, že mají co říct a nabízejí inspiraci svými příběhy.

Voxel: Zpívání jde stranou, teď jsem parfumér

V prvním dílu hostuje Václav Lebeda, který se veřejnosti lépe zná pod svým uměleckým jménem Voxel. Rozhovor se zaměřuje na proměny ve Voxelově tvorbě během let, jeho nové projekty a plány do budoucna. Moderátor Marek Zahradníček se nevyhýbá ani otázkám mimo hudební sféru, jako je Voxelovo angažmá v parfumerii či jeho vztah k polyamorii.

„Jsem nadšen, že mohu uvést do světa první díl našeho podcastu ‚Interakce‘ právě s hostem jako je Voxel. Jeho příběh a perspektiva jsou neuvěřitelně inspirativní, a věřím, že naši posluchači budou nadšeni tím, co mám s Voelem sdílet,“ uvedl moderátor Marek Zahradníček.

První epizoda podcastu „Interakce“ s Václavem Lebedou alias Voxelem je dostupná a na všech hlavních podcastových platformách.

Pusťe si první díl podcastu Interakce právě teď na YouTube!

Autor

Přidáno

Tagy

podcast, promo, video