Natáčení promo videa plného chuti a vášně

Restaurace Asado Grill v Olomouci, která je známá svou vášní pro čerstvé suroviny a grilování, nedávno spolupracovala s George Vision na natáčení nového promo videa, které má jednoduchý, ale silný cíl: ukázat divákům srdce celého podniku – gril, který se nachází pouze v pár vybraných restauracích napříč Českou republikou.

Hlavním cílem bylo představit svým zákazníkům čerstvost surovin a vášeň, která stojí za každým pokrmem připraveným na jejich unikátním grilu. Tento gril je srdcem celé restaurace a představuje jedinečný prvek, který najdete jen v několika vybraných podnicích po celé zemi.

S hledáním myšlenky pro video jsme se s restaurací nesnažili vymýšlet nic komplikovaného. Chtěli něco, co přesně odráží jejich vášeň pro grilování a čerstvé suroviny. Proto byl koncept videa jednoduchý – zachytit celý proces od suroviny na talíři.

Natáčení videa pro restauraci  mělo své vlastní výzvy. Muselo být provedeno během relativně krátkého okna mezi obědy a večeřemi, což vyžadovalo precizní plánování a přípravu. Každý moment počínaje přípravou surovin a konče grilováním pokrmů musel být zachycen v krátkém časovém úseku, aby byla zachována čerstvost a autentičnost.

Podívejte se na video z natáčení:

Výsledným videem jsme chtěli podtrhnout důležité momenty, které definují Asado Grill. Bylo třeba zdůraznit čerstvé ryby, které putují z ledového pultu přímo na jejich unikátní gril. Celý proces grilování byl zachycen, aby diváci mohli zažít tu jedinečnou atmosféru, která vládne v kuchyni této restaurace.

Autor

Přidáno

Tagy

promo, služby, video